Knekkebrød

Lag disse enkle men svært gode knekkebrødene. Oppskriften er hentet fra boken "Frisk med lavkarbo - 100 oppskrifter" av Sofie Hexeberg og Gunn Karin Sakariassen.

Ingredienser

100 gr sesamfrø
25 gr linfrø
50 gr mandler malt (mandelmel)
1 stor ss fiberhusk
1/4 ts salt
2 1/2 dl vann

Slik gjør du

  • Røren fyller en langpanne
  • Rør alle ingrediensene sammen i en bolle
  • La røren svelle i 5 minutter
  • Tilsett mer vann hvis røren virker tørr og lite smørevillig
  • Smør røren utover en smurt eller bakepapirkledd stekeplate
  • Rut opp med et pizzahjul eller en kniv
  • Stekes midt i ovnen på varmluft i 160*C i 30-40 minutter
  • Ta ut brettet og brekk knekkebrødene fra hverandre
  • Settes inn i ovene igjen til tørking på ca 50*C med ovnsdøren på gløtt i ca 20 minutter
  • Følg med under tørkingen
uten soyauten melkuten glutenuten egguten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips