Lun høstkake

Hva smaker vel bedre etter søndagsturen enn et stykke myk og lun eplekake? Denne deilige kaken inneholder ikke gluten eller egg.

Ingredienser

3 dl Toro glutenfri kakemix
1 1/2 ts bakepulver
1 1/2 dl sukker
75 gr smør
1 1/2 dl eplejuice
3 epler
Sukker, kanel, rosiner og mandler etter ønske

Slik gjør du

  • Bland alt det tørre i en bakebolle, smuldre inn smøret. Rør forsiktig inn eplejuice.
  • Smør en rund form, og strø litt glutenfritt mel i fornen slik at kaken lettere slipper etter steking
  • Skrell og kutt epplene i båter, og rist dem i en pose med sukker og kanel. Stikk eplebåtene godt ned i deigen, gjerne sammen med rosiner og mandler.
  • Kaken stekes på 225 grader i ca 25 minutter.
  • Pisket kremfløte er godt tilbehør til denne kaken
  • TIPS. Lag kaken uten melk. bruk melkefri margarin istedenfor smør
uten soyauten glutenuten egguten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips