Lun høstkake
Hva smaker vel bedre etter søndagsturen enn et stykke myk og lun eplekake? Denne deilige kaken inneholder ikke gluten eller egg.Ingredienser
3 dl Toro glutenfri kakemix1 1/2 ts bakepulver
1 1/2 dl sukker
75 gr smør
1 1/2 dl eplejuice
3 epler
Sukker, kanel, rosiner og mandler etter ønske
Slik gjør du
- Bland alt det tørre i en bakebolle, smuldre inn smøret. Rør forsiktig inn eplejuice.
- Smør en rund form, og strø litt glutenfritt mel i fornen slik at kaken lettere slipper etter steking
- Skrell og kutt epplene i båter, og rist dem i en pose med sukker og kanel. Stikk eplebåtene godt ned i deigen, gjerne sammen med rosiner og mandler.
- Kaken stekes på 225 grader i ca 25 minutter.
- Pisket kremfløte er godt tilbehør til denne kaken
- TIPS. Lag kaken uten melk. bruk melkefri margarin istedenfor smør