Birgittes knekkebrød
Supergode knekkebrødIngredienser
2 dl Toro grov melblanding2 dl havregryn
2 dl jyttemel
2 dl sesamfrø
1 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl bokhvete
2 ts salt
7 dl vann
1 strøken ss fiberhusk
Slik gjør du
- Ha fiberhusken i lunkent vann, la dette svelle 7-10 minutter
- Ha i resten av ingrediensene i fiberhuskblandingen
- Tøm deigen ut på to stekebrett med bakepapir, forsøk med to rader.
- Bruk slikkepott til å dra deigen utover
- Rut opp ca 20 ruter på hvert brett med slikkepotten
- Sørg for at det blir et godt mellomrom mellom hvert knekkebrød
- Stekes ved 180*C i 45 minutter i varmluft
- Åpne opp stekovnsdøren et par ganger under stekingen for å slippe ut damp
- Legg knekkebrødene på rist til avkjøling
- Blir de myke, kan de etterstekes på rist i ca 30 minutter ved 100*C
- Kcal: 70 pr stk