Birgittes knekkebrød

Supergode knekkebrød

Ingredienser

2 dl Toro grov melblanding
2 dl havregryn
2 dl jyttemel
2 dl sesamfrø
1 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl bokhvete
2 ts salt
7 dl vann
1 strøken ss fiberhusk

Slik gjør du

  • Ha fiberhusken i lunkent vann, la dette svelle 7-10 minutter
  • Ha i resten av ingrediensene i fiberhuskblandingen
  • Tøm deigen ut på to stekebrett med bakepapir, forsøk med to rader.
  • Bruk slikkepott til å dra deigen utover
  • Rut opp ca 20 ruter på hvert brett med slikkepotten
  • Sørg for at det blir et godt mellomrom mellom hvert knekkebrød
  • Stekes ved 180*C i 45 minutter i varmluft
  • Åpne opp stekovnsdøren et par ganger under stekingen for å slippe ut damp
  • Legg knekkebrødene på rist til avkjøling
  • Blir de myke, kan de etterstekes på rist i ca 30 minutter ved 100*C
  • Kcal: 70 pr stk
uten soyauten melkuten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips