Kjernemelkhorn
Gjengitt med tilatelse fra www.allergikost.comca. 10 stk deilige kjernemelkhorn
Ingredienser
200 gr smør250 gr Classic mel
3 ss kjernemelk
FYLL
200 g marsipan eller fast syltetøy
Slik gjør du
- Smuldre margarin i melet til du får en masse som minner om parmesanost.
- Tilsett kjernemelk og elt deigen raskt sammen.
- Sett deigen kaldt i minst 1 time, gjerne lenger.
- Del deigen i 2 og kjevl dem ut til en runding, ca. 35 cm i diameter.
- Skjæres til så det blir 8 trekanter.
- Legg på en skje marsipan eller syltetøy på hver.
- Rull deigen sammen om fyllet, fra den brede enden mot spissen.
- Formes til horn og legges på en bakeplate med bakepapir.
- Pensles med sammenpisket egg.
- Stekes ved 225°C i ca. 15 min. øverst i ovnen.
- Kan etter steking pyntes med glasur eller ved å sikte melis over.