Kjernemelkhorn

Gjengitt med tilatelse fra www.allergikost.com
ca. 10 stk deilige kjernemelkhorn

Ingredienser

200 gr smør
250 gr Classic mel
3 ss kjernemelk
FYLL
200 g marsipan eller fast syltetøy

Slik gjør du

  • Smuldre margarin i melet til du får en masse som minner om parmesanost.
  • Tilsett kjernemelk og elt deigen raskt sammen.
  • Sett deigen kaldt i minst 1 time, gjerne lenger.
  • Del deigen i 2 og kjevl dem ut til en runding, ca. 35 cm i diameter.
  • Skjæres til så det blir 8 trekanter.
  • Legg på en skje marsipan eller syltetøy på hver.
  • Rull deigen sammen om fyllet, fra den brede enden mot spissen.
  • Formes til horn og legges på en bakeplate med bakepapir.
  • Pensles med sammenpisket egg.
  • Stekes ved 225°C i ca. 15 min. øverst i ovnen.
  • Kan etter steking pyntes med glasur eller ved å sikte melis over.
uten glutenuten egg
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips