Anett`s grove Fullkornsbrød

Ingredienser

1 kg MixWell Fullkornbrødmix
1 kg Jytte Fibrateff
16 dl lunkent vann
100 gr gjær
1 ss fiberhusk
2 ts salt
2 ts honning
1 dl rapsolje

Slik gjør du

  • Løs opp gjæren i vann
  • Tilsett fiberhusk
  • La alt svelle ca 5 minutter
  • Bland alt det tørre i en stor bolle
  • Tilsett vann, olje og honning
  • Elt deigen ca 5 min i en bakemaskin
  • La deigen hvile ca 30-45 min
  • 4 stk 1,5 liters former smøres og strøs med gresskarkjerner
  • Deigen røres opp igjen før den has i formene
  • Heves ca 30 min eller til deigen når kanten av formene
  • Pensles med vann og strøs med gresskarkjerner
  • Stekes i ca 10 min ved 200*C.Temperaturen senkes til ca 180*C og brødene stekes videre i ca 40 min.
  • Ønsker du grovere skorpe, stekes brødene uten former ca 5 min ekstra
  • Disse brødene er uten gluten, egg, soya og melk
  • TIPS: Tilsett gjerne ost, kesam, raspet gulrot for nye smaker
  • Brødene kan også lages helt uten hvetestivelse ved å bruke vare 1537 fra MixWell
uten soyauten melkuten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips