Pitabrød

Gjengitt med tilatelse fra www.allergikost.com
4 stk.

Ingredienser

1 1/2 dl vann
10 g gjær
1/2 ts salt
250 g Extra melmix

Slik gjør du

  • Vannet lunkes sammen med salt. Rør ut gjæren.
  • Elt melet i litt av gangen, kun til deigen er jevn og smidig.
  • Deigen heves tildekket et lunt sted i ca. 1 1/2 time.
  • Rull ut deigen til 4 runde boller, som kjevles ut til ca 1/2 cm tykkelse.
  • Legges på en bakeplate med bakepapir.
  • Pitabrødene etterheves ca 10 min.
  • Stekes ved 250°C 7-10 min. nederst i ovnen.
  • De skal blåse opp og danne luftbobler før de er ferdige.
uten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips