Eplekake

Gjengitt med tilatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

100 g margarin
150 g sukker
2 egg
100 g Extra melmix
1 ts bakepulver
1 stort eple
Hakkede nøtter
Kanel
Sukker

Slik gjør du

  • Rør sukker og margarin godt sammen.
  • Tilsett eggene, 1 av gangen, og rør godt.
  • Bland mel og bakepulver og ha det i deigen.
  • Hell deigen i en liten form, ca. 1 liter.
  • Skjær eplet i tynne båter og trykk de ned i deigen i en pent mønster.
  • Dryss med kanel, sukker og hakkede nøtter.
  • Stekes ved 200°C ca. 35 min. midt i ovnen.
uten gluten
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips