Bringebærkake

Gjengitt med tilatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

150 smør
250 g sukker
3 egg
250 gr Extra melmix
1 dl melk
1 ts bakepulver
250 gr frosne bringebær.

Slik gjør du

  • Rør sukker og smør hvitt.
  • Tilsett eggene, ett av gangen.
  • Tilsett melk, mel og bakepulver.
  • Ha halve deigen i en godt smurt springform.
  • De frosne bringebær has over deigen og drysses godt med sukker.
  • Hell resten av deigen over.
  • Dryss igjen med sukker, gjerne lys muscovadosukker for fargens skyld.
  • Tips! Prøv også med delte jordbær, bjørnebær eller blåbær.
  • Stekes ved 180°C 60-70 min. Stekes på nederste rille i ovnen.
uten gluten
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips