Rugbrødslagkake

Oppskriften er lagt ut med tillatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

5 egg
200 g sukker
2 ts bakepulver
150 gr revet glutenfritt rugbrød
2 ss kakao
2 ss Extra melmix

FYLL
4 dl kremfløte
100 gr hakket lys sjokolade
100 gr hakket mørk sjokolade
3 ss solbær eller bringebærsyltetøy

Slik gjør du

  • Del eggene.
  • Pisk sukker og eggeplommer godt til en luftig masse.
  • Rugbrød, bagkpulver, kakao og mel røres i.
  • Eggehvitene piskes stive og vendes forsigtig inn. (vi har brukt vare:751103, det kan smuldres mellom fingrene).
  • Stekes i en godt smurt springform midt i ovnen.
  • Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøle litt før du fjerner ringen fra formen.
  • La kaken avkjøles helt.
  • Skjær kaken i to og legg den sammen med syltetøy og pisket krem.
  • Stekes ved 190°C ca. 40 min. midt i ovnen.
uten gluten
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips