Kanelkake

Oppskriften er lagt ut med tillatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

125 gr margarin
400 gr sukker
400 gr Extra melmix
4 ts kanel
2 ts natron
5 dl kjernemelk

GLASUR
50 gr margarin
250 gr melis
2 ts vaniljesukker
1 ss kakao
3-4 ts sterk, kald kaffe.

Slik gjør du

  • Smelt margarinen.
  • Pisk inn sukkeret.
  • Bland mel, kanel og natron, og rør dette i sukkerblandingen, skiftevis med kjernemelken.
  • Ha kaken i en liten langpanne.
  • Stek den midt i ovnen på 200°C i 25-30 min

  • GLASUR
  • Smelt margarinen.
  • Rør inn de øvrige ingrediensene.
  • Glasuren smøres på kaken når denne er avkjølt.
uten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips