Pannekaker med eplefyll

Oppskriften er lagt ut med tillatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

1 pakke MixWell pannekakemix

FYLL
5 faste syrlige epler
2 ss rosiner
1-2 ss sukker
1/2 ts kanel
2 dl vann

Slik gjør du

  • Skrell eplene og fjern kjernehuset.
  • Skjær dem i tynne båter.
  • Kok opp vannet sammen med sukker og kanel.
  • Eplebåtene has i sammen med rosinene.
  • Dette skal småkoke i ca 5 minutter.
  • Ha fyllet i et dørslag og la vesken renne av.
  • Fyllet avkjøles.
  • Stek nå pannekakene.
  • Legg en klatt fyll på hver pannekake.
  • Rull dem sammen og legg dem i et ovnsfast fat.
  • Strø litt sukker over pannekakene.
  • Gratiner dem i ovnen i 10 min ved 200°C.
  • Serveres med is eller råkrem.
uten soyauten gluten
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips