Appelsin/sviskekake med sjokolade

Oppskriften er lagt ut med tillatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

150 g sukker
3 egg
150 g flytende margarin
160 g Extra melmix
1 ts bakepulver
50 g hakket sjokolade
50 g hakkede hasselnøtter
5 stk hakkede svisker
Revet skall av 1 appelsin
ev. 2 ss appelsinsaft.

Slik gjør du

  • Pisk sukker og egg hvitt.
  • Tilsett appelsinskall.
  • Rør i margarin.
  • Bland mel, bakepulver, sjokolade, nøtter og svisker og rør det i eggemassen.
  • Has i en smurt brødform, 1 1/2 liter.
  • Stekes ved 175°C 40-50 min. midt i ovnen.
uten gluten
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips