Vannbakkelsdeig

Oppskriften er lagt ut med tillatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

2 dl vann
100 gr smør eller margarin
100 gr Classic melmix
Ca 4 egg

Slik gjør du

  • Vann og smør kokes opp i en gryte.
  • Tilsett alt melet og rør kraftig til deigen henger sammen.
  • Sett gryten til avkjøling.
  • Tilsett eggene - ett av gangen - og pisk godt mellom hvert egg. Pass på at deigen ikke blir for tynn.
  • Deigen has i en sprøytepose og sprøytes ut på en bakeplate med bakepapir i det mønsteret du ønsker.
  • Stekes midt i ovnen ved 200°C i ca 30 minutter.
  • Husk at du ikke må åpne ovnsdøren de første 20 minuttene ¿ da vil kaken falle sammen.
  • Pyntes med glasur og slikt.
  • Alternativt kan kaken deles på midten og fylles med krem og pyn¬tes med smeltet sjokolade.
uten gluten
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips