Empanadas med kjøttfyll

Oppskriften er lagt ut med tillatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

DEIG
50 g gjær
4 dl vann
2 ts salt
1 ss olje
600 g Classic melmix

FYLL
200 g kjøttdeig
1 løk
1-2 fedd hvitløk
2 revne gulrøtter
1 dl ketchup
1 ts oregano
Salt og pepper

Slik gjør du

  • Rør gjæren ut i det lunkent vann.
  • Tilsett salt og olje og bland dette.
  • Tilsett melet og rør deigen godt sammen.
  • Deigen settes til heving tildekket et lunt sted 30-45 min.
  • Hakk løk og hvitløk fint. Dette surres i litt olje. Kjøttet stekes med så det blir brunt.
  • Tilsett de resterende ingredienser, og det hele skal småkoke i ca. 10 min.
  • Deigen deles i 8 deler og kjevles ut til tynne sirkler, som er ca. 15 cm i diameter.
  • Empanadasemnene legges på en stekeplate med bakepapir.
  • Fordel kjøttfyllet på den ene halvdelen av sirklene og fold den andre halvdelen over.
  • Trykk kantene forsiktig med en gaffel.
  • Pensles med sammenpisket egg.
  • Stekes i midten av ovnen ca. 15-20 min.
uten glutenuten egg
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips