Italiensk sjokoladekake

Oppskriften er lagt ut med tillatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

150 g mørk sjokolade
1 1/2 dl melk
50 g mørkt muscovadosukker eller sukker
1 ts vaniljesukker
100 g smør eller margarin
150 g sukker
3 egg
150 g Extra melmix
1 ts bakepulver

GLASUR
150 g siktet melis
3 ss smeltet smør/margarin
1 ts vaniljesukker
2 ss sterk, kald kaffe

PYNT
100 gr Daimkuler eller M & Ms

Slik gjør du

  • Brekk sjokoladen i stykker og smelt den i melken.
  • Rør muscovadosukker/sukker og vaniljesukker i.
  • Sett blandingen til avkjøling.
  • Rør smør og sukker hvitt og luftig.
  • Rør eggene i, ett av gangen.
  • Bland mel og bakepulver og rør det i sammen med sjokoladeblandingen.
  • Ha deigen i en smurt form, drysset med f. eks. malte mandler eller glutenfri brødkrumme.
  • Stekes ved 200°C 30-40 min. på nederste rille.
  • Rør glasuren sammen.
  • Smør den på den avkjølte kaken.
  • Dryss med daim eller M & Ms.
uten gluten
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips