Pestobaguetter

Oppskriften er lagt ut med tillatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

50 g gjær
4 dl vann
2 ts salt
3 ss pesto + litt til pynt
550-600 g Classic mel

Slik gjør du

  • Rør gjæren ut i lunkent vann.
  • Tilsett salt og pesto.
  • Røres godt sammen.
  • Tilsett mel og elt deigen godt gjerne i kjøkkenmaskin.
  • Deigen heves tildekket på et lunt sted 30-45 min.
  • Slå deigen ned og form til 3 baguetter.
  • Settes på en bakeplate med bakepapir.
  • Etterheves ca 1/2 time tildekket.
  • Pensles med pesto eller kokosolje.
  • Stekes ved 230°C 12-16 min. øverst i ovnen.
uten glutenuten egg
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips