Gulrotrundstykker med solsikkekjerner

Gjengitt med tilatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

2,5 dl lunkent vann
50 gr gjær
50 gr flytende margarin
400 gr Classic mel
1 ss sukker
1/2 ts salt
50 g solsikkekjerner
1 egg
3 revne gulrøtter

Slik gjør du

  • Rør gjæren ut i lunkent vann
  • Tilsett flytende margarin, sukker, salt, solsikkekjerner, gulrøtter og egg
  • Rør deigen godt sammen.
  • Elt melet inn - deigen skal være bløt
  • Settes til heving, tildekket, et lunt sted i ca. ¿ time.
  • Slå deigen ned og form den til ca 10 rundstykker. Det går lett hvis du gnir inn hendene med litt olje
  • La rundstykkene etterheve tildekket i 20-30 min.
  • Pensles med sammenpisket egg og drysses med solsikkekjerner.
  • Stekes ved 200°C i 15-20 min. øverst i ovnen.
uten gluten
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips