Rugbrød med ekstra fiber

Gjengitt med tilatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

25 gr gjær
3-4 dl lunkent vann
2 revne gulrøtter
1/2 dl ballastomax hvetefiber
500 gr MixWell fullkornbrødmix

Slik gjør du

  • Løs opp gjæren i lunkent vann.
  • Tilsett gulrøtter og hvetefiber.
  • Tilsett melmixen.
  • Deigen eltes godt i ca 10 minutter.
  • Helles i en smurt form 1 liter.
  • Heves i 45 minutter.
  • Pensles med egg og drysses med blå valmuefrø eller lignende.
  • Stekes ved 200°C nederst i ovnen i ca. 10 minutter, videre ca. 50 minutter ved 180°C.
  • Avkjøles under et fuktig klede.
uten melkuten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips