Hannes vårkake

Nydelig kake som også kan lages melkefri, bytt da ut kremfløten med f.eks Erlet eller Soyakremfløte. Nytes gjerne med en kopp kaffe..

Ingredienser

6 eggehviter
150 gr Sukrin+ eller Tagatesse
150 gr finmalte mandler
1 ts økologisk vaniljepulver
1 1/2 ts bakepulver
Sjokoladekrem:
6 eggeplommer
100 gr SukrinMelis, evt litt annen søtning i tillegg
2 ts økologisk vaniljepulver
50 g sjokolade, f.eks Tagatose mørk sjokolade
150 gr smør

Slik gjør du

  • Eggehviter og Sukrin+ (eller Tagatesse) piskes sammen.
  • Tilsett finmalte mandler, vaniljepulver og bakepulver
  • Røren bres utover en langpanne kledd med bakepapir
  • Stekes ved 160*C i ca 35 minutter
  • Avkjøles
  • Sjokoladekremen:
  • Sjokolade og smør smeltes i microbølgeovn, avkjøles noe.
  • Eggeplommer, SukrinMelis og vaniljepulver røres sammen.
  • Sjokoladeblanding og eggeblanding blandes sammen.
  • Del kaken i to på langs i like deler.
  • Ha på sjokoladekrem på begge kakebunnene.
  • Legg bunnene oppå hverandre.
  • Pynt med krem og jordbær.
  • TIPS: Har du andre bær for hånden, er dette supert å bruke,
uten glutenuten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips