Risboller

Like populært for store og små. Oppskrift fra Funksjonell mat

Ingredienser

200 g mørk sjokolade
250 g kokosfett, gjerne Cosmoveda Jomfruolje eller Coconut oil of life
2 egg
2 dl Sukrin
3 ss sterk kaffe
100 g puffet ris

Slik gjør du

  • Smelt sjokolade og kokosfett sammen på svak varme. Avkjøl. Pisk eggedosis av egg og Sukrin. Lag litt god, sterk kaffe (gjerne en kopp ekstra til deg selv også, passer flott sammen med de ferdige risbollene). Rør inn kaffe og sjokolademassen. Ha i puffet ris og bland alt sammen forsiktig. Lag bollene med skje og sett dem på matpapir, eller bruk muffinsformer av papir.
  • Oppbevar risbollene i kjøleskap til servering.
  • Næringsinnhold per 100 gram
  • Energi: 481 kcal • protein: 4,1 • karbohydrat: 18,1 • fett: 43 • fiber: 2,7
uten soyauten melkuten glutenuten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips