Sjokoladekuler

Enkle å lage, og smaker deilig til kaffen. Oppskrift fra Funksjonell mat

Ingredienser

125 g mykt smør
200 g glutenfrie havregryn
180 g Sukrin
40 g kakao
1 ss honning
4 ss kaffe
2 ts vaniljesukker
-
Kokos eller hakkede nøtter å rulle kulene i

Slik gjør du

  • Bland alle ingrediensene i en skål (du kan også bruke en food processor). Formes til kuler og rulles i kokos eller hakkede nøtter.
  • Oppbevares kaldt inntil de skal spises.
  • Næringsinnhold per 100 gram
  • Energi: 306 kcal • protein: 5,2 • karbohydrat: 23,6 • fett: 20,1 • fiber: 4,9
uten soyauten glutenuten egguten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips