Sjokoladetrøfler

Nydelige sjokoladetrøfler som smelter i munnen Oppskrift fra Funksjonell mat

Ingredienser

100 g mørk sjokolade (85 prosent)
3/4 dl (75 g) fløte
2 ss Sukrin
1 ss smør
Eventuelt noen dråper mintessens eller annen smakstilsetning, som for eksempel appelsin.
Dersom det ønskes, litt kakao eller SukrinMelis til å rulle trøflene i.

Slik gjør du

  • Hakk sjokoladen fint, gjerne ved hjelp av en matmikser. Kok opp fløten og Sukrin, og hell dette over sjokoladen under omrøring. Tilsett smøret og rør sammen.
  • Alternativt kan du helle røren i en silikonform for småkaker/konfekt, da trenger du ikke å forme trøflene til kuler.
  • Oppbevar trøflene kaldt.
  • Oppskriften er hentet fra boka
  • Næringsinnhold per 100 gram
  • Energi: 459 kcal • protein: 4,3 • karbohydrat: 8,7 • fett: 44,0 • fiber: 5,4
uten soyauten glutenuten egguten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips