Sjokoladetrøfler
Ingredienser
100 g mørk sjokolade (85 prosent)3/4 dl (75 g) fløte
2 ss Sukrin
1 ss smør
Eventuelt noen dråper mintessens eller annen smakstilsetning, som for eksempel appelsin.
Dersom det ønskes, litt kakao eller SukrinMelis til å rulle trøflene i.
Slik gjør du
- Hakk sjokoladen fint, gjerne ved hjelp av en matmikser. Kok opp fløten og Sukrin, og hell dette over sjokoladen under omrøring. Tilsett smøret og rør sammen.
- Alternativt kan du helle røren i en silikonform for småkaker/konfekt, da trenger du ikke å forme trøflene til kuler.
- Oppbevar trøflene kaldt.
- Oppskriften er hentet fra boka
- Næringsinnhold per 100 gram
- Energi: 459 kcal • protein: 4,3 • karbohydrat: 8,7 • fett: 44,0 • fiber: 5,4



