Havremakroner

Nå kan du lage gode og sunne havremakroner. Oppskrift fra Funksjonell mat

Ingredienser

150 gram smør
120 gram Sukrin (1 1/4 dl)
1 stort egg eller 2 små
6 dl havregryn, glutenfrie
4 ss FiberFin
2 ss honning

Slik gjør du

  • Sett på ovnen, for dette blir klart i en fei.
  • Kok opp smør, honning og Sukrin. Bland inn havregryn og mel, og tilsett egget. Bruk to skjeer og lag små kuler som settes på en smurt stekeplate.
  • Stek kakene til de er lys gullbrune i ca. 15 minutter på 180 grader, midt i ovnen.
  • Næringsinnhold per 100 gram
  • Energi: 364 kcal • protein: 7,5 • karbohydrat: 29,1 • fett: 23,5 • fiber: 7,5
uten soyauten glutenuten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips