Dessert med eplepannekaker

Ingredienser

1 pakke MixWell pannekakemiks
Fyll:
5 faste, syrlige epler
2 ss rosiner
1 toppet ss sukker
1/2 ts kanel
2 dl vann
Litt ekstra sukker

Slik gjør du

  • Lag pannekakene som vanlig.
  • Skrell og ta ut kjernen på eplene og kutt de opp i tynne båter.
  • Kok opp vannet sammen med sukker og kanel.
  • Ha i epleskivene og rosinene, og la det småkoke i ca 5 minutter.
  • Hell fyllet i ett dørslag og la det renne godt av, avkjøles.
  • Ha litt fyll på hver pannekake, rull pannekaken sammen og legg de i ildfast form.
  • Strø over litt sukker og stek i ovnen på 200°C i ca 10 minutter.
  • Serveres med is eller vaniljesaus.
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips