Eplekake Lavprotein

Ingredienser

125 g margarin
90 g sukker
Ca 6 ss vann
1 1/2 ts bakepulver
1/2 ts vaniljesukker (valgfritt)
225 g PKU-mel
3-5 epler helst faste og syrlige
6-8 ss eplemos, sukker og kanel

Slik gjør du

  • Rør sammen margarin og sukker til det blir hvitt og skummende.
  • Rør inn vannet og sikt over resten av ingrediensene.
  • La deigen stå kaldt i minst 1 time, eller godt pakket inn i plast over natten.
  • Skrell eplene, fjern kjernene og kutt opp i tynne skiver.
  • Klem deigen ut i en ildfast forn, helst rund, og la deigen gå litt oppover kantene.
  • Spar litt av deigen. Smør bunnen med eplemos.
  • Dekk mosen med epleskivene og strø over sukker og kanel.
  • Av resten av deigen lager du ett gitter eller ett annet mønster over fyllet.
  • Stekes på 190 grader i ca 30-40 minutter.
lav protein
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips