Søndagsloff

Ingredienser

1 kg Mixwell mel lyst
8 dl lunkent vann
1 ss fiberhusk
1 pose tørrgjær
2 ts salt
60 gr rapsolje

Slik gjør du

  • Rør ut fiberhusk i vannet, la dette svelle i ca 5 minutter.
  • Bland mel, tørrgjær og salt i en bolle
  • Bland det våte med det tørre
  • Røres hurtig i en kjøkkenmaskin i noen minutter
  • fyll røren i 2 smurte former på 1,5 liter
  • Heves i ca 30 minutter, event til deigen når kanten av formen
  • Pensle brødene med egg (kan sløyfes)
  • Stekes ved 200*C i ca 25 minutter
uten soyauten melkuten glutenlav proteinuten egguten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips