Risgrøt med kirsebær

Energi 525 kJ / 124 kcal, 0,5 g protein, 16 mg phenylalanin. En porsjon (415 g) inneholder: Energi 2179 kJ / 516 kcal. 2,0 g protein. 66 mg phenylalanin

Ingredienser

70 g lavprotein-ris (tørrvekt)
200 ml PKU-melk (Mulipa)
160 ml vann
20 g sukker
Litt sitronsaft
80 g kirsebær (fra glass)
1 ss sukker
1/2 ts kanel

Slik gjør du

  • Kok opp lavprotein-ris, PKU-melk, vann, sukker og sitronsaft.
  • La det småkoke i 5-8 minutter under omrøring.
  • Fortsett til risen har trekt til seg væsken.
  • Serveres med kirsebær, kanel og sukker.
lav protein
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips