Marmorkake Lavprotein

Næringsinnhold per stykk ved 16 stykk: 1 g protein. 3,5 mg phenylalanin

Ingredienser

75 g melmiks
20 g eggerstatning (2ss)
80 ml vann
30 g maisolje (3ss)
5 g bakepulver
160 ml vann
100 g melis
5 g karamell (1 bs)
1 ss vaniljesukker
4-6 sukker

Slik gjør du

  • Ha eggerstatningen i en skål og rør kraftigmens du tilsetter vannet.
  • Røren skal være skummende.
  • Tilsett sukker, melmiks, bakepulver og olje mens du pisker.
  • Rør alt sammen til deigen er jevn.
  • Del deigen i to like deler. Tilsett karamell i den ene og vaniljesukker i den andre. Ha deigene skiftevis i en smurt form, litt av den ene og litt av den andre slik at kaken blir marmorert.
  • Stekes i 60-75 minutter på 180 grader.
  • Stikk en strikkepinne i kaken for å sjekke om den er ferdigstekt.
  • Dersom det henger deig igjen på pinnen må den stekes litt til.
lav protein
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips