Fullkornsruter

Ingredienser

250 g fullkornsbrødmix
250 g mørkt basismel
3 dl lunkent vann
2 ss mørk sirup
2 ts brødkrydder
25 g gjær

Slik gjør du

  • Løs opp gjæren i vann og tilsett deretter sirupen.
  • Bland inn de tørre ingrediensene og kna sammen deigen i minst 5 minutter med maskin eller 8 minutter for hånd.
  • La deigen heves under ett kjede i ca 40 minutter.
  • Ta ut deigen og klem den ut på smurt bakepapir på stekeplate.
  • Skjær deretter ruter på 8x8 cm. Pensle med vann og strø over sesamfrø eller solsikkefrø. La den heve på platen i ca 40 minutter.
  • Stek så på 200° C i ca 25 minutter.
uten soyauten melkuten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips