Pølsebrød

Oppskriften er lagt ut med tillatelse fra www.allergikost.com
ca. 15-20 stk.

Ingredienser

4 1/2 dl lunkent vann
50 g. gjær
2 ss FiberHusk
1 ss sukker
100 g margarin
500 g MixWell lyst basismel
1 ss Ballastomax hvetefiber
Egg til pensling
Sesamfrø til å strø på toppen

Slik gjør du

  • Smuldre margarinen i melet.
  • Tilsett sukker og hvetefiber.
  • Løs opp gjæren i 1 dl av vannet.
  • Bland resten av vannet med HUSK. La denne blandingen stå et par minutter.
  • Hell begge væskeblandinger i melblandingene.
  • Deigen røres godt sammen, gjerne i kjøkkenmaskin.
  • Deigen heves under et kjøkkenhåndkle i ca 1 time.
  • Deigen formes til pølsebrød.
  • La pølsebrødene heve på bakeplate med bakepepir i ca. 15 minutter.
  • Pensle med sammenpisket egg og strø eventuelt sesamfrø over.
  • Stekes i ovnen ved 250°C i ca. 12 minutter.
uten soyauten melkuten gluten
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips