Sjokolademuffins

Ingredienser

1 pk Toro sjokolademuffinsmiks
1 dl flytende margarin
1 1/2 dl vann
1 plate sjokolade hakket i biter
Melisglasur

Slik gjør du

  • Tilbered muffinsene som anvist på posen til og med punkt 2
  • Hakk sjokoladen i biter, halvparten fordeles i muffinsdeigen før den fylles i formene
  • Fylles i store muffinsformer
  • Resten av sjokoladen strøs over muffinsene før de stekes
  • Stekes ved 200*C i ca 15-20 minutter
  • Tips. Ha på melisglasur når muffinsene er avkjølt
uten melkuten gluten
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips