Rundstykker

Oppskriften er lagt ut med tillatelse fra www.allergikost.com
Ca. 12 stk

Ingredienser

50 gr gjær
2 ts salt
8 ts sukker
80 gr margarin
3 dl melk
Ca. 600 gr Classic melmix

Slik gjør du

  • Smelt margarinen.
  • Tilsett melken.
  • Avkjøl blandingen til den blir fingervarm.
  • Rør gjæren med salt og sukker, så det smelter.
  • Bland inn melkeblandingen.
  • Tilsett melet.
  • Bland alt godt sammen.
  • Settes til heving på et lunt sted ca. 1/2 time.
  • Formes til 12 rundstykker.
  • Etterheves ca 1/2 time.
  • Stekes ved 220°C i 12-15 min.
uten glutenuten egg
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips