Müslirundstykker
Oppskriften er lagt ut med tillatelse fra www.Allergikost.com ca. 10 stk.Ingredienser
25 g gjær5 dl lunkent vann
1 ts salt
1/2 dl Cultura
50 g hakkede mandler
50 g linfrø
100 g glutenfrie havregryn
125 g glutenfri müsli
300 g Classic mel
Slik gjør du
- Gjæren røres ut i lunkent vann.
- Tilsett cultura, linfrø, mandler, havregryn og müsli.
- Rør blandingen godt sammen før du tilsetter mel.
- Elt deigen til den er jevn.
- Sett deretter deigen til heving et lunt sted 1-1 1/2 time.
- Rør opp deigen.
- Formes til 10 rundstykker som settes på en bakeplate med bakepapir.
- Etterhev rundstykkene i 1/2 time.
- Pensle dem med sammenpisket egg og drysses med müsli eller havregryn.
- Stekes ved 200°C, 20-25 min. midt i ovnen.