Müslirundstykker

Oppskriften er lagt ut med tillatelse fra www.Allergikost.com ca. 10 stk.

Ingredienser

25 g gjær
5 dl lunkent vann
1 ts salt
1/2 dl Cultura
50 g hakkede mandler
50 g linfrø
100 g glutenfrie havregryn
125 g glutenfri müsli
300 g Classic mel

Slik gjør du

  • Gjæren røres ut i lunkent vann.
  • Tilsett cultura, linfrø, mandler, havregryn og müsli.
  • Rør blandingen godt sammen før du tilsetter mel.
  • Elt deigen til den er jevn.
  • Sett deretter deigen til heving et lunt sted 1-1 1/2 time.
  • Rør opp deigen.
  • Formes til 10 rundstykker som settes på en bakeplate med bakepapir.
  • Etterhev rundstykkene i 1/2 time.
  • Pensle dem med sammenpisket egg og drysses med müsli eller havregryn.
  • Stekes ved 200°C, 20-25 min. midt i ovnen.
uten glutenuten egg
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips